IT-HOSTING

🌐www.itmk.host

Врши хостирање на високо квалитетни Counter Strike 1.6 и SA-MP сервери.

🔰 DDOS Заштита.

✅Комплетно среден сервер. plugins,maps,models,configuration (CS 1.6)

📶Сервер без лаг.

☎️ Поддршка 24/7.

🔜Web пакетите ќе бидат достапни наскоро.🔜

Ова се нашите 🎮GAME пакети.

CS 1.6 LITE

7.5MKD/slot

 • ☎️Поддршка 24/7.
 • 🔰DDOS Заштита.
 • ✅Комплетно среден сервер.
 • 📁plugins,mnaps,models
КУПИ

CS 1.6 PREMIUM

15MKD/slot

 • ☎️Поддршка 24/7.
 • 🔰DDOS Заштита.
 • ✅Комплетно среден сервер.
 • 📁plugins,maps,models
КУПИ

SA-MP LITE

4MKD/slot

 • ☎️Поддршка 24/7.
 • 🔰DDOS Заштита.
 • ✅Комплетно среден сервер.
 • ❌Без Game Mode❌
КУПИ

SA-MP PREMIUM

8MKD/slot

 • ☎️Поддршка 24/7.
 • 🔰DDOS Заштита.
 • ✅Комплетно среден сервер.
 • ❌Без Game Mode❌
КУПИ

Како може да не контактирате?

Контакт 📞+389 79 288 923

или